De naam Papilène Nieuws is verzonnen door: Mw. Marian Steenkamp uit Noordwolde. Hebt u iets leuks, stuur het dan naar het volgende e-Mail adres.

Nieuws

We zijn hard bezig met het maken van ons volgende verenigingsblad. Dit kunnen wij echter niet alleen. Daarom vragen wij de leden of ze nog leuke kopij hebben voor het volgende nummer. Hebt u iets leuks, stuur het dan naar het volgende e-Mail adres: Fransien  v.Linder : fransien@pp-vn.nl Jeannette Meulenbroek : jeannette@pp-vn.nl Houdt u er wel rekening mee dat teksten IN de e-Mail moeten staan en evt. foto’s in de bijlage.

Inleveren Kopij

– Inleveren kopij voor plaatsing in het Maart Nummer VOOR 1 Maart. – Inleveren kopij voor plaatsing in het Juni Nummer VOOR 1 Juni. – Inleveren kopij voor plaatsing in het September Nummer VOOR 1 September. – Inleveren kopij voor plaatsing in het December Nummer VOOR 1 December. Wij kijken met spanning uit naar uw ingezonden stukjes

___________________ Wat u kunt verwachten

– 4x per jaar een clubblad – 2x per jaar de catalogus van de clubmatches alleen bij deelname Elk kwartaal bevat ons clubblad veel nieuws en informatie over o.a.:
  • Uitslagen van tentoonstellingen
  • Behaalde showresultaten door onze leden
  • Reportages van Clubevenementen
  • Bestuursmeldingen
  • Nieuws
  • Onze leden schrijven
  • Advertenties
Mocht u willen adverteren, dan kunt u vrijblijvend naar de mogelijkheden vragen bij de Penningmeester: Penningmeester: Philip Wenting Smitsstraat 15 2831 AG  Gouderak T: 06-22337230 E: ph.wenting@gmail.com Bank: IBAN: NL56RABO0151574448    BIC: RABONL2U T.N.V . PPVN  

___________________ De Redactie

T.n.v:       PPVN Braakstraat 138 5345 WV Oss Tel.: 0412 636639 E-mail:     Redactie
Redactie: F. van Linder Redactielid Buitenlandse zaken: Vacant Fotografie: R. Grevers